Web del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Escudo Gobierno de España. Abre nueva ventanaMinisterio de HaciendaAgenda 2030. Abre nueva ventanaThis is the real spain. Abre nueva ventana

Portal Institucional del Ministerio de Hacienda

Comissionat per al Mercat de Tabacs

​ 

 

 

El Comissionat per al Mercat de Tabacs (CMT) és l'organisme autònom creat per la Llei 13/1998, de 4 de maig, d'Ordenació del Mercat de Tabacs i Normativa Tributària, dependent del Ministeri d'Hisenda a través de la Sotssecretària, competent per salvaguardar la neutralitat i la lliure competència del mercat de tabacs en tot el territori nacional a través de les seves funcions reguladores i de vigilància, vetllar pel compliment dels operadors del mercat de tota la normativa reguladora a través de les seves facultats de control, inspecció i sanció, així com administrar i supervisar la Xarxa d'Expenedories de Tabac i Timbre de l'Estat i actuar com a òrgan d'interlocució amb els operadors del mercat.

COMISSIONAT PER Al MERCAT DE TABACS

INFORMACIÓ BÀSICA

DESTACAT

Els dies 18 de setembre i 16 d'octubre de 2019 el Comissionat per al Mercat de Tabacs impartirà dues jornades informatives de caràcter gratuït d'1,5 hores de durada, dirigides a titulars d'autoritzacions de venda amb recàrrec situats a Madrid, en horari de tarda, i en les quals s'abordarà el règim normatiu d'aplicació (drets i obligacions).

Els titulars interessats poden efectuar la seva sol·licitud fins a un dia abans de la celebració de cadascun dels citats cursos a l'adreça de correu electrònic secretaria.cmt@cmtabacos.hacienda.gob.es. En tractar-se d'aforament limitat s'atendrà a l'estricte ordre d'entrada de sol·licituds fins a completar el mateix.

​​Ja està disponible a la pàgina web de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre Abre nueva ventanael Registre d'Operadors, Instal·lacions i Màquines de Fabricació del sistema de traçabilitat dels productes del tabac.

El 20 de maig de 2019, tots els fabricants, importadors, distribuïdors i expenedors de tabac hauran d'estar registrats com a Operadors i registrar totes les seves Màquines de Fabricació i Instal·lacions (magatzems, expenedories, edificis o llocs en els quals es comercialitzin productes del tabac).

Els autoritzats per a la venda amb recàrrec (PVR) explicaran fins a l'1 d'octubre de 2019 per donar-se d'alta com a operadors i donar d'alta les seves PVR com a instal·lacions.

Registre delegat

En el cas dels expenedors de tabac i timbre i les seves instal·lacions, aquest registre podrà efectuar-se pels distribuïdors en el seu nom, devent els expenedors donar el seu consentiment per a això. Una vegada registrats pel distribuïdor, est haurà de facilitar a l'expenedor totes les dades del registre, inclòs el codi assignat.

Els titulars de PVR podran delegar el registre com a operadors i de les seves instal·lacions en expenedors de tabac, distribuïdors o altres operadors, devent els titulars del PVR donar el seu consentiment per a això. Una vegada registrats per l'expenedor o el distribuïdor, est haurà de facilitar al titular del PVR totes les dades del registre, inclòs el codi assignat.

  • Dades de contacte FNMT REGISTRO TRAÇABILITAT
    • Telèfon: 902 334 763
    • ​Correu electrònic: idissuer.spain.support@fnmt.es
    • ​​Horari d' atenció: de dilluns a divendres: de 8:00 a 21:00. Dissabtes: de 9:00 a 13:00.​

ADVERTIMENT SOBRE LA VENDA A MENORS

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Banners Destacados

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (Abre nueva ventana)Banc de dades economico financeres (Abre nueva ventana)Central d´informacioPortal de la trasparènciaParticipació pública en projectes normatius