Web del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Escut Governo d'Espanya. Ministeri d'Hisenda

Portal Institucional del Ministerio de Hacienda

​Governança pública

Pàgina no actualitzada. Per veure la informació d'aquesta pàgina al dia, consulti el portal del Ministeri de Política Territorial i Funció PúblicaAbre nueva ventana.

Les Administracions Públiques han d'assegurar un marc normatiu estable i adaptat a les necessitats dels nostres ciutadans i empreses, que contribueixi a  simplificar les seves relacions amb les diferents Administracions Públiques, a millorar la competitivitat de les nostres empreses i enfortir la  confiança en les institucions i en la qualitat dels serveis i decisions.

La governança suposa un canvi de paradigma en les relacions administratives, propiciant l'adopció de  polítiques públiques amb la participació de diferents sectors públic i privat.

En l'àmbit de l'Administració General de l'Estat, la Direcció general de Governança Pública exerceix les seves funcions amb el propòsit de guiar i dirigir l'activitat administrativa des d'una triple perspectiva: coordinació de l'organització per assegurar una actuació ordenada per evitar duplicitats i aconseguir un ús adequat dels recursos, avaluació de la gestió administrativa per millorar el funcionament dels serveis, i orientació de l'organització i serveis cap al ciutadà.

Simplificació administrativa I reducció de càrregues

Inspecció de Serveis

Atenció al ciutadà 

Qualitat en les Administracions Públiques​

Transparència

Govern obert

 

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Banners Destacados

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (Abre nueva ventana)Banc de dades economico financeres (Abre nueva ventana)Central d´informacioPortal de la trasparènciaParticipació pública en projectes normatius