Web del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Escudo Govern d'Espanya. Obre nova finestraMinisteri d'HisendaAgenda 2030. Obre nova finestraEste Virus Lo Paramos Unidos

Portal Institucional del Ministeri d'Hisenda

Pensions de classes passives

 

En aquest espai trobareu tota la informació que necessiteu sobre les pensions del règim de classes passives de l'Estat i de la legislació especial derivada de la Guerra Civil, els ajuts a les víctimes dels delictes violents i les pensions per actes de terrorisme, la competència del qual correspon a la Direcció General de Costos de Personal i Pensions PúbliquesAbre nueva ventana de la Secretaria General de Pressupostos i Despeses, emmarcada en la Secretaria d'Estat d'Hisenda i Pressupostos.

 

Aquí, us assessorem sobre els requisits per accedir a aquestes prestacionsAbre nueva ventana, les seves característiques generals, la quantia i la revaloració dels seus imports, com també el lloc i la manera de solicitar-les.

Podeu preguntar qualsevol dubte o aclariment addicional al telèfon d'informació gratuït de classes passives 900 503055.

També podeu accedir a la nostra Carta de ServeisAbre nueva ventana on us mostrem els nostres serveis, els compromisos que assumim en la gestió d'aquests serveis, la manera de fer suggeriments i queixes, els indicadors de qualitat, etc.

Per consultar la informació sobre classes passives, seleccioneu l'apartat corresponent:

A més a més, a la nostra seu electrònica Abre nueva ventanahi podreu realitzar per Internet una sèrie de tràmits personals relacionats amb el reconeixement i pagament de les pensions de classes passives, com ara: consultar i obtenir certificats i informes de les pensions que us són abonades, presentar telemàticament sol•licituds, escrits i comunicacions relacionats amb els procediments, consultar l’estat de tramitació de les vostres sol•licituds de pensió o de prestacions, i rebre, per mitjans electrònics, les notificacions i comunicacions administratives relatives als procediments de classes passives.

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Banners Destacados

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Central d´informacioLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius

Ministeri d'Hisenda i Funció Pública