Escudo Gobierno de España. Ir a La Moncloa. Abre nueva ventanaMinisterio de Hacienda y Función PúblicaAgenda 2030. Abre nueva ventanaPlan de Recuperación, Transformación y ResilienciaPORTAL INSTITUCIONAL DEL MINISTERIO DE HACIENDA Y FUNCIÓN PÚBLICA

Enlaces de ayuda CA

Seleccione idioma CA

A continuació es mostra un llistat amb els diferents continguts d'XML que s'emeten des del canal d'Estadística i Informes perquè puguin ser consumits des d'aplicacions externes al portal del Ministeri d'Economia i Hisenda.

Què és la sindicació de continguts?

La sindicació de continguts permet, a través de l'XML, l'actualització dels continguts seleccionats i la seva publicació en webs, blogs o dispositius mòbils aliens al creador dels continguts. La sindicació dels continguts del Ministeri d'Hisenda disponibles en XML és gratuïta.

Què és l'XML?

L'XML és un llenguatge estàndard per a la sindicació de continguts a través d'Internet. Els documents generats en XML permeten la recuperació dels continguts en diversos formats de publicació. Les aplicacions de lectura d'XML permeten la sindicació i actualització automàtica i gratuïta, dels continguts que estiguin disponibles en obert en XML.

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Bàners destacats

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Central d'informacio económicofinanceraLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius

Ministeri d'Hisenda i Funció Pública