Web del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Escudo Govern d'Espanya. Obre nova finestraMinisteri d'HisendaAgenda 2030. Obre nova finestraEste Virus Lo Paramos Unidos

Portal Institucional del Ministeri d'Hisenda

A continuació es mostra un llistat amb els diferents continguts d'XML que s'emeten des del canal d'Estadística i Informes perquè puguin ser consumits des d'aplicacions externes al portal del Ministeri d'Economia i Hisenda.

Què és la sindicació de continguts?

La sindicació de continguts permet, a través de l'XML, l'actualització dels continguts seleccionats i la seva publicació en webs, blogs o dispositius mòbils aliens al creador dels continguts. La sindicació dels continguts del Ministeri d'Economia i Hisenda disponibles en XML és gratuïta.

Què és l'XML?

L'XML és un llenguatge estàndard per a la sindicació de continguts a través d'Internet. Els documents generats en XML permeten la recuperació dels continguts en diversos formats de publicació. Les aplicacions de lectura d'XML permeten la sindicació i actualització automàtica i gratuïta, dels continguts que estiguin disponibles en obert en XML.

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Banners Destacados

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Central d´informacioLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius

Ministeri d'Hisenda i Funció Pública