Ministeri d'Hisenda PORTAL INSTITUCIONAL DEL MINISTERIO DE HACIENDA

Buscador de Contenidos

Guia de navegació

​​​

Com navegar pel web oficial del Ministery d´ Hisenda.

A  disposició dels ciutadans, hi ha un portal a Internet a través del qual es pot accedir a la informació i als serveis que ofereix el ministeri. Aquesta guia de navegació mostra l'estructura de la informació al portal, els criteris d'accessibilitat i d’estàndards que compleix, i  les recomanacions tècniques i els programes necessaris per poder accedir-hi. La pàgina d'inici del portal s'estructura en diverses seccions:

Capture 4 

 • Capçalera de la pàgina d'inici i de navegació/resultats:
  • Marge superior del portal. Mostra l'escut institucional del ministeri; (punxant-lo) es pot tornar en tot moment a la pàgina d'inici del portal.
  • Per visualitzar la versió del portal en una llengua diferent al castellà (idioma per defecte), caldrà seleccionar la paraula "benvingut" en la llengua desitjada (castellà: Bienvenido, català: Benvingut, gallec: Benvido, basc: Ongi etorri,  anglès: Welcome) -  Enllaços per accedir als portals d’aquest o d’altres ministeris o organismes. Contacteu-nos. Mapa web
  • Accés a les xarxes socials en què participa el ministeri.
  • Canals informatius i de serveis: La botonera superior del portal permet accedir als serveis que ofereix el ministeri, i a les principals àrees d'activitat que desenvolupa.

Capture 2

 • Zona central de continguts: En el centre de la pàgina d'inici es recullen les notícies destacades i l'actualitat del ministeri. 

Capture 3

 • Directe a: Conté l'accés directe als llocs o pàgines més utilitzats pels ciutadans.
 • Bàners dreta: cercador avançat, agenda del ministeri, bàners d'enllaç a altres llocs web.
 • Bàners inferiors amb accés directe al lloc indicat.
 • Zona de menú complementari: Situada al peu de pàgina, amb informació referent a la Guia de navegació, Ajudeu-nos a millorar (qüestionari de qualitat), Registre d'usuaris, Avís legal, i Accessibilitat.

menú complementario  

Com saber on som?A través de l'encapçalament que hi ha a la part superior dels continguts de les pàgines de navegació/resultats del web. Identifica, mitjançant el canal, subcanal i tema, el contingut informatiu on es trobeu.

encabezamiento 

També us podeu orientar a través del mapa web, situat a la zona auxiliar de la capçalera de pàgina inicial i de navegació.

Accessibilitat i estàndards

Segons els estàndards de la WAI 1 (AA) i del W3C, el portal del ministeri és totalment accessible per a persones amb discapacitatAbre nueva ventanaIcono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.

El portal compleix les recomanacions de W3C, respecte de les especificacions de HTML 4.0 i CSS.especificaciones HTMLEspecificaciones CSSEl ministeri proporciona un servei automatitzat de titulars de continguts afegits al web. Mitjançan el servei RSSAbre nueva ventana del portal podreu conèixer, de forma immediata, les novetats que es produeixin en determinats apartats:

Recomanacions tècniques i programes necessaris per baixar informació des del portal

Els programes necessaris per visualitzar determinats documents del portal són:

Bàners destacats

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Govern ObertLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius