Web del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Escudo Govern d'Espanya. Obre nova finestraMinisteri d'HisendaAgenda 2030. Obre nova finestraEste Virus Lo Paramos Unidos

Portal Institucional del Ministeri d'Hisenda

Cadastre

Cadastre: Abre nueva ventana

El Cadastre Immobiliari és un registre administratiu depenent del Ministeri d'Hisenda en el qual es descriuen els béns immobles rústics, urbans i de característiques especials. La descripció cadastral dels béns immobles inclou les seves característiques físiques, econòmiques i jurídiques, entre les quals es troben la localització, la referència cadastral, la superfície, l'ús, el cultiu, la representació gràfica, el valor cadastral i la titular cadastral.

La Direcció General del Cadastre és, dins de la Secretaria d'Estat d'Hisenda, l'òrgan directiu encarregat de la formació i el manteniment del Cadastre Immobiliari així com de la difusió de la informació cadastral, funcions que exercirà directament o a través de les diferents fórmules de col·laboració que s'estableixin amb les diverses administracions, entitats i corporacions públiques.

La Direcció General del Cadastre desenvolupa les seves funcions a través dels serveis centrals i els serveis territorials, aquests últims constituïts per les gerències regionals i territorials. Existeixen també més de 3.500 punts d'informació cadastral (PIC), situats principalment en municipis i diputacions, distribuïts al llarg de tot el territori i a través dels quals pot obtenir-se informació, certificats i altres serveis cadastrals.

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Banners Destacados

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Central d´informacioLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius

Ministeri d'Hisenda i Funció Pública