Ministeri d'Hisenda PORTAL INSTITUCIONAL DEL MINISTERIO DE HACIENDA

Buscador de Contenidos

Cadastre

Logotip de la Direcció general del Cadastre Cartell informatiu sobre cita prèvia de la Direcció general del Cadastre

El Cadastre Immobiliari és un registre administratiu depenent del Ministeri d'Hisenda en el qual es descriuen els béns immobles rústics, urbans i de característiques especials. La descripció cadastral dels béns immobles inclou les seves característiques físiques, econòmiques i jurídiques, entre les quals es troben la localització, la referència cadastral, la superfície, l'ús, el cultiu, la representació gràfica, el valor cadastral i la titular cadastral.

La Direcció General del Cadastre és, dins de la Secretaria d'Estat d'Hisenda, l'òrgan directiu encarregat de la formació i el manteniment del Cadastre Immobiliari així com de la difusió de la informació cadastral, funcions que exercirà directament o a través de les diferents fórmules de col·laboració que s'estableixin amb les diverses administracions, entitats i corporacions públiques.

La Direcció General del Cadastre desenvolupa les seves funcions a través dels serveis centrals i els serveis territorials, aquests últims constituïts per les gerències regionals i territorials. Existeixen també més de 3.500 punts d'informació cadastral (PIC), situats principalment en municipis i diputacions, distribuïts al llarg de tot el territori i a través dels quals pot obtenir-se informació, certificats i altres serveis cadastrals.

Bàners destacats

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Govern ObertLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius