Escudo Gobierno de España. Ir a La Moncloa. Abre nueva ventanaMinisterio de Hacienda y Función PúblicaAgenda 2030. Abre nueva ventanaPlan de Recuperación, Transformación y ResilienciaPORTAL INSTITUCIONAL DEL MINISTERIO DE HACIENDA Y FUNCIÓN PÚBLICA

Enlaces de ayuda CA

Seleccione idioma CA

Subvencions

: Abre nueva ventana

Les subvencions i ajudes públiques constitueixen una de les eines més importants utilitzades per les Administracions per al foment de les polítiques públiques.

Les subvencions es regulen en la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

L'article 20 contempla la Base de Dades Nacional de Subvencions (BDNS), que està previst que esdevingui el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions l'any 2016.

La BDNS és custodiada per la Intervenció General de l'Administració de l'Estat. A partir del desembre de 2014 participa en el Portal de Transparència i subministra informació sobre totes les subvencions i ajudes públiques concedides per l'Administració de l'Estat des del 2014.

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Bàners destacats

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Central d'informacio económicofinanceraLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius

Ministeri d'Hisenda i Funció Pública