Escudo Gobierno de España. Ir a La Moncloa. Abre nueva ventanaMinisterio de Hacienda y Función PúblicaAgenda 2030. Abre nueva ventanaPlan de Recuperación, Transformación y ResilienciaPORTAL INSTITUCIONAL DEL MINISTERIO DE HACIENDA Y FUNCIÓN PÚBLICA

Enlaces de ayuda CA

Seleccione idioma CA

Govern Obert

Logotip de Govern Obert

Amb aquest canal, el Ministeri s'uneix al compromís de transparència i bon govern de l'Administració General de l'Estat, posant a disposició dels ciutadans una via per consultar informació relacionada amb l'activitat del Departament i disposar d'ella cada cop que sigui necessària, promoure la participació en qüestions d'interès, i poder conèixer l'opinió dels ciutadans.

Aquest canal es regeix pel que disposa la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon governS’obre en una finestra nova; i a la Llei 37/2007, de 16 de novembre, sobre reutilització de la informació del sector públicS’obre en una finestra nova; sent complementari, per tant, del portal de la transparència S’obre en una finestra novai del portal de reutilització de la informació pública Datos.gob.es.

Tota la informació disponible pot ser usada de manera lliure sempre que es respectin les condicions establertes a l'avís legal.

Setmana de l'Administració Oberta

  • Edició 2021, Del 17 al 21 de maig. Més informacióS’obre en una finestra nova
  • Edició 2020, A causa de la situació d'alerta sanitària es va suspendre la Setmana d'Administració Oberta.
  • Edició 2018, celebrada entre el 7 i l'11 de maig de 2018. Més informació

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Banners Destacados

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Central d'informacio económicofinanceraLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius

Ministeri d'Hisenda i Funció Pública