Ministeri d'Hisenda PORTAL INSTITUCIONAL DEL MINISTERIO DE HACIENDA

Buscador de Contenidos

Govern Obert

Logotip de Govern Obert

*Tienes derecho a saber, a entender, a participar

Amb aquest canal, el Ministeri s'uneix al compromís de transparència i bon govern de l'Administració General de l'Estat, posant a disposició la ciutadania una via per consultar informació relacionada amb l'activitat del Departament i disposar d'ella cada cop que sigui necessària, promoure la participació en qüestions d'interès, i poder conèixer l'opinió dels ciutadans.

Aquest canal es regeix pel que disposa la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon governS’obre en una finestra nova; i a la Llei 37/2007, de 16 de novembre, sobre reutilització de la informació del sector públicS’obre en una finestra nova; sent complementari, per tant, del portal de la transparènciaS’obre en una finestra nova i del portal de reutilització de la informació pública Datos.gob.es.

Tota la informació disponible pot ser usada de manera lliure sempre que es respectin les condicions establertes a l'avís legal.

Setmana de l'Administració Oberta

  • Edició 2023: Del 20 al 24 de març de 2023.
  • Edició 2022S’obre en una finestra nova: Del 27 de juny a l'1 de juliol del 2022.
  • Edició 2021Abre nueva ventana. Del 17 al 21 de maig.
    Edició 2020, A causa de la situació d'alerta sanitària es va suspendre la Setmana d'Administració Oberta.
  • Edició 2018, celebrada entre el 7 i l'11 de maig de 2018.

Bàners destacats

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Govern ObertLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius

Ministeri d'Hisenda i Funció Pública