Web del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Escudo Gobierno de España. Abre nueva ventanaMinisterio de HaciendaAgenda 2030. Abre nueva ventanaThis is the real spain. Abre nueva ventana

Portal Institucional del Ministeri d'Hisenda

Igualtat de gènere

Mitjançant l'Ordre PRE/525/2005, de 7 de marçAbre nueva ventana, per la que es dóna publicitat a l'Acord del Consell de Ministres pel qual s'adopten mesures per afavorir la igualtat entre dones i homes, s'estableixen un seguit d'actuacions que contribueixen a disminuir la desigualtat en tots els àmbits de la vida quotidiana: ocupació, empresa, conciliació de la vida laboral i familiar, recerca, solidaritat, esport, violència de gènere, etc.

Completant el marc jurídic, la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de marçAbre nueva ventana, per a la igualtat efectiva de dones i homes, advoca per una igualtat de gènere real i efectiva en la nostra societat.

El Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, compromès amb aquesta acció de govern, ha emprès una sèrie d'actuacions dirigides a promocionar la igualtat tant en l'àmbit de tota l'Administració General de l'Estat, competència que correspon a la Direcció general de Funció Pública, com en el seu propi àmbit intern, la qual cosa competeix a la Inspecció General​.

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Banners Destacados

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (Abre nueva ventana)Banc de dades economico financeres (Abre nueva ventana)Central d´informacioPortal de la trasparènciaParticipació pública en projectes normatius