Web del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Escudo Gobierno de España. Abre nueva ventanaMinisterio de HaciendaAgenda 2030. Abre nueva ventanaThis is the real spain. Abre nueva ventana

Portal Institucional del Ministerio de Hacienda

Govern Obert

Logotip de Govern Obert  

Amb aquest canal, el Ministeri s'uneix al compromís de transparència i bon govern de l'Administració General de l'Estat, posant a disposició dels ciutadans una via per consultar informació relacionada amb l'activitat del Departament i disposar d'ella cada cop que sigui necessària, promoure la participació en qüestions d'interès, i poder conèixer l'opinió dels ciutadans.

Aquest canal es regeix pel que disposa la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon governAbre nueva ventana; i a la Llei 37/2007, de 16 de novembre, sobre reutilització de la informació del sector públicAbre nueva ventana; sent complementari, per tant, del portal de la transparència Abre nueva ventanai del portal de reutilització de la informació pública Datos.gob.es.

Tota la informació disponible pot ser usada de manera lliure sempre que es respectin les condicions establertes a l'avís legal.

Comunicat del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública
Amb motiu de la propera convocatòria d'Eleccions Generals el proper dia 5 de març i davant les limitacions imposades per la Llei Orgànica del Règim Electoral General, amb la finalitat d'evitar malentesos o equívocs, des del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública s'ha pres la decisió de suspendre la celebració de la Setmana de l'Administració Oberta prevista per a la setmana de l'11 al 17 de març. El Ministeri agraeix sincerament a tots l'esforç realitzat, esperant poder reprendre aquesta iniciativa més endavant.

Informació sobre la Setmana de l'Administració Oberta celebrada entre el 7 i el 11 de maig de 2018.

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Banners Destacados

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (Abre nueva ventana)Banc de dades economico financeres (Abre nueva ventana)Central d´informacioPortal de la trasparènciaParticipació pública en projectes normatius