Guía de navegació

Com es navega pel web oficial del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública.

El Ministeri d'Hisenda i Funtció Pública posa a disposició dels ciutadans un portal a Internet a través del qual es pot accedir a la informació i als serveis que ofereix aquest departament. La present Guia de navegació mostra l'estructura de la informació en el portal, els criteris d'accessibilitat i els estàndards que compleix, així com les recomanacions tècniques i els programes necessaris per poder obtenir la informació i accedir als serveis que s'ofereixen. La pàgina d'inici del portal s'estructura en diverses seccions:

Imagen cabecera 

  • Capçalera de pàgina d'inici i de navegació / resultats: Marge superior del portal. Mostra l'escut institucional del ministeri, l'opció per accedir a versions en altres llengües (català, gallec, èuscar i anglès), enllaços d'interès per accedir tant a altres portals adscrits al ministeri com a altres ministeris o organismes d'interès, contacti'ns i mapa web.
  • Seleccionant qualsevol opció de la pàgina d'inici del portal s'accedeix a un primer nivell d'informació, que, al seu torn, pot donar entrada a nous nivells informatius o bé facilitar enllaços a altres adreces d'Internet relacionades amb el contingut (sempre en una finestra nova). Des de l'escut institucional del Ministeri d'Hisenda i Funtció Pública es pot tornar en tot moment a la pàgina d'inici del portal.
  • Canals informatius i de serveis: Botonera superior del portal. Informa sobre el ministeri, els serveis que ofereix i les principals àrees d'activitat que s'hi duen a terme.

Imagen botonera superior 

  • Zona central de continguts: A la part central de la pàgina d'inici s'hi recullen les notícies destacades i l'actualitat del ministeri.

Imagen de actualidad 

  • Directe a: zona esquerra del portal. Conté l'accés directe als llocs o pàgines més utilitzats pels ciutadans: subhastes, serveis RSS, normes en tramitació.
  • Àrees principals de competència del ministeri: Hisenda (color verd) amb enllaç a impostos, ordenació del joc i cadastre. Pressupostos i despeses (color blau), amb enllaç a pressupostos generals de l'Estat, pensions de classes passives, fons de la Unió Europea i comptabilitat pública i control. Administracions Públiques (color taronja) amb enllaç a finançament autonòmic, finançament local, funció pública i administració electrònica. I altres àrees (color vermell) que enllacen amb patrimoni de l'Estat, parc mòbil de l'Estat i internacional.
  • Zona central dreta del portal: cercador avançat, accés a cada xarxa social en la qual participa el ministeri, a la seu electrònica central i al correu electrònic del servei d'informació del ministeri (Banner de "Escriviu al ministeri").
  • Zona de menú complementari: Situada al peu de la pàgina amb informació referent a la guia de navegació, ajudeu-nos a millorar (qüestionari de qualitat), registre d'usuaris, avís legal, i accessibilitat.

menú complementario 

Com podem saber on som?

A través de l'encapçalament que es troba a la part superior de continguts de les pàgines de navegació/resultats del web. Mitjançant el canal, el subcanal i el tema, identifica el contingut informatiu en el qual us trobeu.

encabezamiento 

També us podeu orientar en tot moment a través del mapa web, situat a la zona auxiliar de la capçalera de pàgina inicial i de navegació.

Com es canvia d'idioma?

El portal del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública té part dels seus continguts en versió multillenguatge. Es pot accedir al web en altres llengües oficials de varies Comunitats (català, gallec i èuscara) i en una llengua estrangera, l'anglès.

El menú que permet la selecció d'idiomes és a la capçalera, al marge superior esquerre de la pàgina d'inici i de les de resultats.

selección de idiomas 

Per visualitzar la versió del portal en una llengua diferent del castellà (idioma per defecte), caldrà que se seleccioni la paraula "benvingut" en la llengua corresponent a la versió multillenguatge desitjada.

Accessibilitat i estàndards

El portal del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública és totalment accessible per a discapacitats segons els estàndards de la WAI 1 (AA) i del W3. Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.

El portal compleix les recomanacions de W3C respecte a les especificacions de HTML 4.0 i CSS .especificaciones HTMLEspecificaciones CSS

El Ministeri d'Hisenda i Funció Pública proporciona un servei automatitzat de titulars de continguts afegits a la web. Mitjançant el servei RSS del portal, pot conèixer de manera immediata les novetats que es produeixin en determinats apartats:

Recomanacions tècniques i programes necessaris per baixar informació des del portal

Els programes necessaris per visualitzar determinats documents del portal són:

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Banners Destacados

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (Abre nueva ventana)Banc de dades economico financeres (Abre nueva ventana)Central de informacionPortal de la trasparènciaParticipació pública en projectes normatius