Ministeri d'Hisenda i Funció PúblicaPORTAL INSTITUCIONAL DEL MINISTERIO DE HACIENDA Y FUNCIÓN PÚBLICA

Buscador de Contenidos

Procediments Administratius

Contractació i responsabilitat patrimonial

Resultado de la búsqueda
Procedimientos/ServiciosCódigo SIATramitación Telemática
Procedimientos/Servicios Accés a arxius i registres i obtenció de còpies d'expedients conclosos en procediments de contractació i de responsabilitat patrimonial. Código SIA 998063 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Classificació d’empreses Código SIA 991580 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Contractació en l'àmbit de l'Agència Tributària. Código SIA 998286 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Declaració de prohibició de contractar amb el sector públic Código SIA 206188 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Incidències en la contractació en l'àmbit de l'Agència Tributària. Código SIA 998287 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Presentació de factures al cobrament i altres documents relacionats amb el cobrament de factures. Código SIA 201664 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Procediment de responsabilitat comptable Código SIA 1985037 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Recursos Llei 39/2015 i Especials. Código SIA 998294 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Registre telemàtic de contractes Código SIA 991581 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)

Nova cerca

Bàners destacats

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Govern ObertLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius

Ministeri d'Hisenda i Funció Pública