Web del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Escudo Govern d'Espanya. Obre nova finestraMinisteri d'HisendaAgenda 2030. Obre nova finestraEste Virus Lo Paramos Unidos

Portal Institucional del Ministeri d'Hisenda

Organigrama

Real Casa Aduana. Sede del Ministerio de Hacienda y Función Pública

​​​​​

El Reial decret 355/2018, de 6 de juny, pel qual es reestructuren els departaments ministerials Abre nueva ventanacrea el Ministeri d'Hisenda. Aquest Reial decret ha estat desenvolupat referent al Ministeri pel Reial decret 595/2018, de 22 de juny, Abre nueva ventanapor el que s'estableix l'estructura orgànica bàsica dels departaments ministerials.

Mitjançant el Reial decret 1113/2018, de 7 de setembre, pel qual es desenvolupa l'estructura orgànica bàsica del Ministeri d'Hisenda Abre nueva ventanase regula l'estructura i funcions del Ministeri d'Hisenda.

El departament queda conformat de la següent forma:

El Ministeri d'Hisenda és el departament de l'Administració General de l'Estat encarregat de la proposta i execució de la política del Govern en matèria d'hisenda pública, de pressupostos i de despeses i d'empreses públiques, a més de la resta de competències i atribucions que li confereix l'ordenament jurídic. Igualment és competència d'aquest Ministeri l'aplicació i gestió dels sistemes de finançament autonòmic i local i la provisió d'informació sobre l'activitat economicofinancera de les diferents Administracions Públiques.

 

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Banners Destacados

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Central d´informacioLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius

Ministeri d'Hisenda i Funció Pública