Escudo Gobierno de España. Ir a La Moncloa. Abre nueva ventanaMinisterio de Hacienda y Función PúblicaAgenda 2030. Abre nueva ventanaPlan de Recuperación, Transformación y ResilienciaPORTAL INSTITUCIONAL DEL MINISTERIO DE HACIENDA Y FUNCIÓN PÚBLICA

Enlaces de ayuda CA

Seleccione idioma CA

Procediments administratius

Gairebé tota l'activitat de l'Administració pública es desenvolupa entorn de la gestió i la tramitació dels procediments administratius, caracteritzats per un alt grau de formalització, conseqüència de la subjecció de l'activitat administrativa a les normes.

Els procediments administratius són processos a través dels quals un òrgan administratiu competent decideix sobre les prestacions, els serveis i les pretensions plantejades pels ciutadans.

Amb la finalitat de donar a conèixer els principals procediments administratius sobre els quals té competència el Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, a través d'aquest apartat podeu obtenir-ne informació, i tramitar-ne alguns electrònicament.

Per consultar un procediment o servei determinat pot accedir a través del cercador o índex de materia.

Procediments destacats

Formulari del cercador de procediments administratius del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Cerca

(Cerca per frases completes)

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Bàners destacats

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Central d'informacio económicofinanceraLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius

Ministeri d'Hisenda i Funció Pública