Web del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Escudo Govern d'Espanya. Obre nova finestraMinisteri d'HisendaAgenda 2030. Obre nova finestraEste Virus Lo Paramos Unidos

Portal Institucional del Ministeri d'Hisenda

Comissionat per al Mercat de Tabacs

​ 

 

El Comissionat per al Mercat de Tabacs (CMT) és l'organisme autònom creat per la Llei 13/1998, de 4 de maig, d'Ordenació del Mercat de Tabacs i Normativa Tributària, dependent del Ministeri d'Hisenda a través de la Sotssecretària, competent per salvaguardar la neutralitat i la lliure competència del mercat de tabacs en tot el territori nacional a través de les seves funcions reguladores i de vigilància, vetllar pel compliment dels operadors del mercat de tota la normativa reguladora a través de les seves facultats de control, inspecció i sanció, així com administrar i supervisar la Xarxa d'Expenedories de Tabac i Timbre de l'Estat i actuar com a òrgan d'interlocució amb els operadors del mercat.

COMISSIONAT PER Al MERCAT DE TABACS

INFORMACIÓ BÀSICA

DESTACAT

  • TRAÇABILITAT: ERRORS DE NOTIFICACIÓ COMUNES I MOVIMENTS DE PRODUCTE

    La Comissió Europea, juntament amb el proveïdor del servei del repositori secundari del  sistema de traçabilitat dels productes del tabac, Dentsu Aegis, ha elaborat un document que descriu els errors de notificació més comuns observats durant els primers mesos del seu  funcionament i el de l’enrutador de la UE, així com un esquema explicatiu de com notificar els moviments del product.

    El seu objectiu principal és ajudar als operadors econòmics a revisar els aspectes pràctics dels seus procediments i les actuacions internes, per tal de garantir el compliment de les normes en matèria de traçabilitat del tabac. L'existència d'errors de notificació pot comprometre el compliment de la normativa aplicable; per això, és rellevant la revisió dels documents següents:

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Banners Destacados

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Central d´informacioLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius

Ministeri d'Hisenda i Funció Pública