Escudo Gobierno de España. Ir a La Moncloa. Abre nueva ventanaMinisterio de Hacienda y Función PúblicaAgenda 2030. Abre nueva ventanaPlan de Recuperación, Transformación y ResilienciaPORTAL INSTITUCIONAL DEL MINISTERIO DE HACIENDA Y FUNCIÓN PÚBLICA

Enlaces de ayuda CA

Seleccione idioma CA

Procediments Administratius

Subvencions i ajuts

Resultado de la búsqueda
Procedimientos/ServiciosCódigo SIATramitación Telemática
Procedimientos/Servicios Actuacions de Control i Inspecció Código SIA 1998424 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Actuacions en l'àmbit d'aplicació de la Llei 50/1985, de 27 de desembre, d'incentius regionals per a la correcció dels desequilibris econòmics interterritorials, i el seu Reglament de desenvolupament aprovat pel Reial decret 899/2007, de 6 de juliol. Código SIA 204779 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Control financer de subvencions i ajudes nacionals Código SIA 999118 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Entidades Locales. Subvenciones: nominativas. Código SIA 687721 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Modificació d'ofici igual o superior al 10% del percentatge de l'ajuda concedida a l'empara de la Llei 50/1985, de 27 de desembre, d'incentius regionals per a la correcció dels desequilibris econòmics interterritorials Código SIA 204776 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Modificació d'ofici inferior al 10% del percentatge de l'ajuda concedida a l'empara de la Llei 50/1985, de 27 de desembre, d'incentius regionals per a la correcció dels desequilibris econòmics interterritorials. Código SIA 204775 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Procediment d'incompliment. Incentius Regionals. Código SIA 993318 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Procediment sancionador. Código SIA 206162 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Servei electrònic per a l’enviament d’informació sobre subvencions públiques a la base de dades estatal sobre subvencions. Código SIA 992024 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Sol·licitud d'informació prèvia. Formulari de presentació de sol·licituds Código SIA 2404766 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Sollicitud de beques per a la preparació de les proves selectives d'accés a cossos especials i especialitats adscrites al Ministeri d'Hisenda (MINHAC) i a l'Agència Estatal d'Administració Tributària (AEAT), per promoció interna Código SIA 772732 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)

Nova cerca

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Bàners destacats

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Central d'informacio económicofinanceraLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius

Ministeri d'Hisenda i Funció Pública