Escudo Gobierno de España. Ir a La Moncloa. Abre nueva ventanaMinisterio de Hacienda y Función PúblicaAgenda 2030. Abre nueva ventanaPlan de Recuperación, Transformación y ResilienciaPORTAL INSTITUCIONAL DEL MINISTERIO DE HACIENDA Y FUNCIÓN PÚBLICA

Enlaces de ayuda CA

Seleccione idioma CA

Procediments Administratius

Interventora

Resultado de la búsqueda
Procedimientos/ServiciosCódigo SIATramitación Telemática
Procedimientos/Servicios Expedició de documents d’ingressos no tributaris i pagament telemàtic d’aquests ingressos. Código SIA 992018 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Servei de comptabilització de retencions de crèdit i d’obtenció del certificat de retenció. Código SIA 992025 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Servei electrònic de descàrrega de programes d’utilitat per a la gestió econòmica del sector públic administratiu que la Intervenció General de l’Administració de l’Estat posa a disposició d’altres organitzacions públiques. Código SIA 992031 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Servei electrònic per a la sol•licitud de la designació del representant de la Intervenció General de l’Administració de l’Estat (IGAE) per als actes de comprovació material de la inversió. Código SIA 992017 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Sistema per a l’enviament dels comptes anuals i altra informació per a les entitats del sector públic empresarial i fundacional i la seva rendició al Tribunal de Comptes i la informació economicofinancera que cal a enviar a la IGAE per mitjans telemàtics. Código SIA 998958 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Sistema per a la presentació dels comptes anuals de les entitats subjectes a la instrucció de comptabilitat per a l’Administració institucional de l’Estat i la rendició d’aquests comptes al Tribunal de Comptes, per mitjans telemàtics. Código SIA 992022 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)
Procedimientos/Servicios Tramitació electrònica d’expedients en les relacions entre els òrgans gestors i la intervenció. Código SIA 992020 Tramitación Telemática Tramitació telemàtica (S’obre en una finestra nova)

Nova cerca

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Bàners destacats

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (S’obre en una finestra nova)Banc de dades economico financeres (S’obre en una finestra nova)Central d'informacio económicofinanceraLogotip del Portal de la Transparència (S’obre en una finestra nova)Participació pública en projectes normatius

Ministeri d'Hisenda i Funció Pública